Bosse berättar: Fokus på fältstudierna

I ett första nyhetsbrev på den nya bloggen tar jag chansen att rapportera delar av det arbete som redan genomförts i projektet Tematisk grupp för entreprenörskap och företagande fram till idag.

Före sommaren startade arbetet i de tre arbetsgrupper som utformats vid den tematiska gruppens tidigare möten. Före semestern slutfördes också upphandlingen av fältstudierna och den sista handen lades vid de seminarier som sedermera genomfördes i Almedalen tillsammans med ESF-rådet.

Efter en lång, varm och rofylld semester började arbetet med projektet i mitten av augusti. I projektledningen har vi förberett och genomfört möten med de konsulter och forskare som vi anlitat för fältstudierna samt med de tillsatta arbetsgrupperna. Vi har också tagit del av och bearbetat en rapport från våra utvärderare från Ramböll. Under hösten har vi projektmedarbetare avsatt ordentligt med tid för att planera och säkerställa att vi gör det vi ska i rätt ordning.

Nu samlas vi för ett möte med den tematiska gruppen den 18 oktober för att bland annat diskutera arbetsrapporterna från de pågående fältstudierna. Mer om detta i nästa nyhetsbrev.

Annonser
Det här inlägget postades i Projektinformation. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bosse berättar: Fokus på fältstudierna

  1. Ludvig Sandberg skriver:

    Det är spännande att vi nu börjar närma oss sakfrågorna i detta projekt. Det finns så mycket potential i detta för människor i vårt land. Mycket värde kommer att skapas för många genom detta, tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s