Varför så tyst på bloggen?

Det var tyst på bloggen under förra veckan. Det beror inte på att vi sitter och latar oss. Tvärtom! Förra veckan var vi på temagruppen på Riksdagen på lunch med politiker från alliansen för att diskutera resultatet från temagruppens arbete och politikens roll för de arbetsintegrerande sociala företagens situation, hinder och såklart möjligheter. Under våren kommer även en lunch med politiker från oppositionen att hållas.

Nästa vecka, 22-23 februari, är det sociala företagsmässan på Kulturhuset i Stockholm. Det är andra gången som SKOOPI arrangerar mässan.

Under mässans första dag på onsdag har temagruppen bjudit in till en konferens på temat: ”Att utvecka arbetsintegrerande sociala företag genom projekt. Erfaranheter från socialfonsprojekt, vad har varit bra – mindre bra och vad kan bli bättre? ”

Mässan vänder sig till politiker, myndigheter och tjänstemän, nationellt, regionalt och lokalt, som kan vara intresserade av de sociala företagens tjänster eller, som på annat sätt, vill stödja utvecklingen för att skapa nya arbetstillfällen – en vidgad arbetsmarknad. Temagruppen kommer att finnas på plats i en monter och dela plats med ESF-projekt som presenterar sina erfarenheter och sina projekt.

Läs allt om mässan här och om SKOOPI här.

Kajsa Villman, kommunikatör på Tillväxtverket

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s