Rapport från mässan

Just nu pågår som ni vet Sociala företagsmässan på Kulturhuset i Stockholm och vi på temagruppen är på plats. Senare i veckan kommer jag att lägga upp längre texter och information från konferensen som vi på temagruppen anordnat i samband med mässan. Igår samlades cirka 60 personer på Lava för att lyssna på föredrag och diskutera förutsättningar, möjligheter och hinder för sociala företag i Sverige idag. Mer om detta, filmer från konferensen och presentationer från föredragen kommer att komma upp här på bloggen.

Nedan är en bild på Eva Johansson när hon presenterar Tillväxtverkets nya statisk över antalet arbetsintegrerande sociala företag i Sverige. Läs pressmeddelandet med statistiken här

På bilden nedan syns när vi filmar deltagarna på konferensen. Det är Journalisten Johanna Senneby från SPeL som intervjuar deltagare för att fånga upp det viktigaste ur gruppdiskussionerna. Läs även Johannas reportage om arbetsintegrerande sociala företag här.


Sist men inte minst en bild från vår monter där olika ESF-finansierade projekt turas om att bemanna. Vid tillfället då bilden togs bemannades montern av orangeriet.

Kajsa Villman, kommunikatör på Tillväxtverket

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Rapport från mässan

  1. Ping: Mer från sociala företagsmässan | Lärjeåns Kafè & Trädgårdar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s