Ny bok om kooperation – Du äger! Du vinner! Du bestämmer!

Idag lanseras en bok om kooperationens framtid och utmaningar. I Du äger! Du vinner! Du bestämmer! beskriver författare, med olika utgångspunkter, sina tankar och idéer utifrån de tre meningar som utgör kärnan i kooperativa företag – du äger, du vinner, du bestämmer. Tillväxtverkets GD Christina Lugnet skriver om hur du och samhället vinner på kooperationen. För mer information och inköpsställen, se www.kooperationensar2012.se

Boken finns till försäljning på NK och Hedengrens i Stockholm samt på Akademibokhandelns fyra största butiker i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Lund. Den finns även i ett 20-tal butiker ute i landet och på Adlibris och Bokus samt på förlagets hemsida, www.ekerlids.com. Ca-priserna är 249 kr i bokhandel och 140 kr i internetbokhandel.

FN har utsett 2012 till Kooperationens år. Antologin ges ut som en del av Kooperationens år i Sverige. Bakom Kooperationens år i Sverige står Arbetsgivarföreningen KFO, Coompanion, Folksam, Fonus, HSB, Kooperativa Förbundet, Kooperation Utan Gränser, Lantmännen, LRF, OK, Riksbyggen, Skoopi, myndigheten Tillväxtverket och PwC.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s